Jenny/Jazayha Photography

Jenny/Jazayha Photography

Om bloggen

På denna bloggen kommer jag dela med mig av mina fotografier och text från olika evenemang och andra upplevelser och vårt dagliga liv i största allmänhet...
mail@jennyjansson.se

Monster i skogen...

Mina djurPosted by Jenny Jansson Thu, October 08, 2009 14:46:36

Hejsan Bea här igen...

Jag ska berätta en sak som hände igår kväll och varade ända tills det blev morgon igen (iallafall tills det blev dagsljus ute).

Jag skulle gå ut som vanligt (för 576 gången) och det hade börjad bli mörkt ute och då upptäckte jag att det var något mystiskt på min gårds plan och jag började rusa runt och stressa upp mig för jag såg ju inte vad det var för något, jag bara hörde det.

Min 2-benta mammis var tvungen att komma ut och hjälpa mig att kolla vad det var för något där ute i mörkret, men hon såg inget och sa bara åt mig att sluta larva mig eller gå in och vila, hur kan man bara komma på ett sånt dumt förslag när det finns något där ute i mörkret.

Sen kunde jag inte riktigt släppa att det var något mystiskt där ute, så hela kvällen och hela natten har jag varit tvungen att springa ut och in, och stressat upp mig själv så jag till slut knappt visste vart jag hade fram eller bakänden,

Och min mammis trodde inte på mig, men sen en av gångerna runt 2:30 tiden så började grannens hemska drevrar skälla som attans och då var jag tvungen att ut och kolla vad som hände,

och när vi kom ut så hörde vi ett jätte mystiskt läte, min mammis säger att hon har aldrig hört något sådant djur och då har hon hört mycket konstiga djurläten genom alla åren som hon bott i skogen, sen hörde vi det ljudet flera gånger fram till det blev ljust och då tystnade det, sen har vi inte hört det ljudet på hela dagen.

Och jag har sovit som en liten gris hela dag.

Men det är nog lika bra det för ska monstret hålla mig vaken en natt till så behöver jag min sömn nu...

Kram från en sovande Bealina...

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Livet i Toffia Fri, October 09, 2009 11:45:29

Bea det är bara gjiiiiiisen ju :-D

Vi har osså såna monster här ju! Kommer du väl ihåg hur vi jagade dom som små (på insidan av staketet...)

Posted by Monica Fri, October 09, 2009 05:04:07

Säker trollet, håll dig iskinnet och på insidan av staketet

Posted by Fajmoj Thu, October 08, 2009 21:27:56

Jag tror att det är VARGEN!!! Så ta för guds skull INTE på dej en röd matluva... håll dej till en rosa eller grön eller så... ;o))